Grave

Infomiddag WensAmbulance Brabant bij Catharinahof Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Centrum Mantelzorg Land van Cuijk houdt donderdag 17 september in samenwerking met WensAmbulance Brabant een gratis informatiemiddag bij Catharinahof Grave. Deze bijeenkomst is voor alle mantelzorgers uit het Land van Cuijk die zorgen voor hun naaste die thuis woont of in een zorginstelling.

Nét opa geworden en graag nog een bezoekje kunnen brengen aan je kleinzoon? Een paar dagen met je vrouw en dochter naar je geliefde vakantiehotel in Winterberg? Of met de hele familie een laatste keer naar het strand? WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.

Vrijwillig en voor niets
WensAmbulance Brabant vervoert en begeleidt mensen uit Noord-Brabant en aangrenzende
regio’s. Dat gebeurt vanuit hospices, zieken- en verpleeghuizen en vanuit huis. De eerste wensreis vond plaats in de zomer van 2011. Momenteel worden er honderden wensreizen per jaar gerealiseerd. En allemaal voor niets. Ruim honderdvijftig vrijwilligers (verpleegkundigen en chauffeurs) en vier ambulances staan zeven dagen per week dag en nacht klaar voor deze gratis service. 

Kom ook in actie
Ken je een zieke met een wens? Kun je deze vanwege de beperkte mobiliteit niet vervullen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst en laat je informeren. Aanmelden voor deze gratis informiddag kan door voor 10 september een mail te sturen naar info@mantelzorglvc.nl. De bijeenkomst is donderdag 17 september van 13.30 tot 15.30 uur in Catharinahof aan de Koninginnedijk 252 in Grave.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties