Grave

Infoavond collectieve vrijwilligersverzekering in Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Vrijwilligerspunt Sociom organiseert in samenwerking met Vrijwilligersnet Nederland twee informatiebijeenkomsten waarin uitleg gegeven wordt over de collectieve vrijwilligersverzekering van de vijf gemeenten in het Land van Cuijk. 

Alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in het Land van Cuijk zijn automatisch verzekerd. Hierbij is registratie en/of aanmelding niet nodig. Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe de verzekering in zijn werk gaat, wanneer een vrijwilliger en een organisatie verzekerd zijn en wat er onder de dekking valt. Wijzigingen in de vrijwilligerspolis ten opzichte van de vorige polis worden uitgelicht.

De eerste bijeenkomst is donderdag 9 mei in Grave. De informatieavond is in Esterade aan de Estersveldlaan 41. Maandag 20 mei is er een tweede bijeenkomst in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Beide avond starten om 19 uur met een inloop vanaf 18.45 uur. De bijeenkomsten duren tot uiterlijk 21.30 uur.
Aanmelden is wenselijk. Stuur hiervoor een mail naar vrijwilligerspunt@sociom.nl met de naam van je organisatie, het aantal personen en op welke datum je komt. Je hoeft niet per se naar de bijeenkomst in je eigen gemeente. Kies voor de datum die het beste bij je past.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties