Grave

Herinneringsconcert van Annora voor nabestaanden

'Ik lees je naam in de sterren'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MILL/GRAVE - Met het thema ‘Ik lees je naam in de sterren’ houdt Annora uitvaartverzorging zondag 10 november om 14 uur haar jaarljkse herinneringsconcert in het vernieuwde uitvaartcentrum in Mill. Het concert is bedoeld voor iedereen die in de laatste jaren een dierbare heeft verloren.

Tijdens het concert wordt er voor iedere overleden dierbare een kaars ontstoken. Verbonden in dat licht worden de overledenen herdacht door het noemen van hun naam. De muzikale omlijsting van deze middag wordt verzorgd door troubadour Math Craenmehr en zangers Rosa Laijan. Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, informeel samen te zijn.

Samenzijn
Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Ondanks dat elk verlies anders is en verschillend wordt beleefd, is het verdriet een gemeenschappelijke factor. Een moment om herinneringen te delen tijdens een sfeervol samenzijn met lotgenoten kan helpen bij de verwerking van dit verdriet. Het concert wordt georganiseerd voor alle inwoners van Grave, Mill en omliggende gemeenten. Ook nabestaanden die de uitvaart van hun dierbare niet door Annora hebben laten verzorgen, zijn van harte welkom.

Aanmelden
Wie geïnteresseerd is om deze bijzondere middag bij te wonen, kun zich tot 6 november tijdens kantooruren aanmelden bij Annora uitvaartverzorging via 0486-472074 of 0485-452868. Men kan altijd terecht op www.annorauitvaartverzorging.nl/activiteiten. Bij de aanmelding kun je doorgeven met hoeveel personen je verwacht te komen en of je de naam je jouw dierbare wil laten noemen tijdens de bijeenkomst. Er zijn aan deze middag geen kosten verbonden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties