Grave

Huisartseninfo Grave: griep- en pneumokokkenprik

Door Huisartsen Grave

Huisartsengroep Grave vaccineert op dinsdag 19 oktober in Esterade
Patiënten van huisartsengroep Grave die in aanmerking komen voor de griepprik ontvangen de oproep uiterlijk deze week met de post. Op de uitnodiging staat het tijdstip waarop de vaccinatie plaatsvindt. Daarnaast ontvangt iedereen die geboren is tussen 1-1-1948 en 31-12-1952 een oproep voor een pneumokokkenprik. Patiënten die een oproep voor beiden krijgen kunnen de prikken tegelijk laten zetten. In de oproep staat meer info hierover. Als u nog een vraag heeft verzoeken we u dringend deze te stellen via het mailadres in de oproep en niet te bellen. De mail wordt op werkdagen door de assistent beantwoord.

Huisartsenpraktijk Vos en van Aalen vaccineert 9 november in Esterade
Patiënten van huisartsenpraktijk Vos en van Aalen die in aanmerking komen voor de griepprik ontvangen de oproep over 2 weken per post. Op de uitnodiging staat het tijdstip waarop de vaccinatie plaatsvindt. Daarnaast ontvangt iedereen geboren tussen 1-1-1948 en 31-12-1952 een oproep voor een pneumokokkenprik. Patiënten die een oproep voor beiden krijgen kunnen de prikken tegelijk laten zetten. In de oproep staat meer info hierover. Vergeet niet de oproepbrief mee te nemen naar Esterade.

Huisartsengroep Grave: K. Walraven-Schils, M. van der Vleuten-Hanneman, B. van den Bergh, B. Kühbauch, K. van Summeren en M. de Hosson.

Huisartsenpraktijk Vos en van Aalen: M. Vos-van der Coer, J. van Aalen en E. van den Heuvel

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties