Grave

Hout en knutselmateriaal gezocht voor Bouwweek Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - In de laatste week van de basisschoolvakantie, van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus, wordt traditiegetrouw Kinderbouwweek Grave gehouden. De organisatie ligt in handen van wijkraad Estersveld/De Stoof. Het thema is dit keer Op de boerderie. Daarvoor zijn niet alleen pallets nodig, maar ook knutselhout.

De wijkraad heeft geen opslagmogelijkheden voor het hout en knutselmateriaal. Daarom verzoeken zij vriendelijk om vlak voor het begin van de Kinderbouwweek de spullen pas te brengen. Dat kan zaterdag 11 augustus tussen 10 en 16 uur bij Wijkcentrum Esterade aan de Estersveldlaan 41 in Grave. Er staat duidelijk aangegeven waar je het hout en eventuele andere materialen neer kunt leggen.

De wijkraad vraagt hout waar kinderen mee kunnen timmeren. Geen geïmpregneerd (tuin)hout en hardhout, laminaat of sterk verontreinigd hout. Wel leuk materiaal voor de kinderen zijn: houten kastjes, deurtjes, kistjes, kratjes, mandjes, behang, vloerkleden, matjes, gordijnen, vitrages en noem maar op. Heb je dus nog iets bruikbaars liggen? Lever het dan 11 augustus bij Esterade in.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties