Grave

Burgerpanel

Hoe denk jij over de nieuwe gemeente Land van Cuijk? Laat het weten!

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - In een sneltreinvaart stevenen de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis af op de gemeentelijke herindeling op 1 januari 2022. Woensdag 7 april werd bekendgemaakt dat ook Grave middels een versnelde procedure aan boord stapt en deel uit gaat maken van gemeente Land van Cuijk. Over zowel de herindeling, de toetreding van Grave als de gemeenteraadsverkiezingen zijn ongetwijfeld talloze meningen. Wat is de jouwe? Laat het ons weten!

Het Land van Cuijk heeft een actief burgerpanel. Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan hier zijn of haar mening geven over talloze actuele onderwerpen. Weekblad ArenaLokaal en De Maas Driehoek zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met onderzoeksbureau Toponderzoek.

Binnenkort wordt er opnieuw een vragenlijst verzonden. Hierin staat de gemeentelijke herindeling centraal. Wil jij je mening hierover geven? Meld je vast aan, dan krijg je de vragenlijst vanzelf in je mailbox.

|Doorsturen

Christel N.

2021-04-22 15:35:28

Ik zou graag willen weten hoe ik aan informatie kom over trouwlocaties die wij nu in Grave hebben en of die er nog steeds zijn wanneer Grave behoort tot Land van Cuijk. Ik heb vorige maand al een mail gestuurd naar de Kwartiermakersteam, maar heb tot op heden geen antwoord en de informatie is nergens te vinden. Of zoek ik verkeerd?

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties