Grave

Hockeyclub Grave start competitie op nieuw sportcomplex De Kranenhof

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Afgelopen weekend is voor HC Grave de hockeycompetitie gestart op het nieuwe sportcomplex De Kranenhof. (foto: Matt Gerrits)

"Van alle leden van HC Grave die al eerder daar getraind hadden kwamen positieve reacties over hoe mooi het veld en het complex eruit ziet", vertelt Fabienne Naderman namens de Graafse hockeyclub. "Nu hebben alle leden er inmiddels getraind en een groot aantal ook de eerste competitiewedstrijd gespeeld. Iedereen is enthousiast over het nieuwe veld én het omliggende sportcomplex, dat nu ook van binnen te bewonderen is."

De sfeer zat er volgens Fabienne direct goed in dit weekend. "Mede doordat er ook weer publiek aanwezig mag zijn en dat heeft voor veel overwinningen gezorgd. De hockeyclub is dit seizoen al met aardig wat nieuwe leden gegroeid. Toch hopen we nog meer te kunnen groeien. Komend seizoen zullen er daarom campagnes opgezet worden om nog meer mensen enthousiast te maken voor de hockeysport, een sport voor jong tot oud. Ook worden er voor (jeugd)leden samen met EGS'20 activiteiten georganiseerd, zodat zij naast het hockeyen ook speelplezier kunnen beleven samen met hun voetballende vrienden."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties