Grave

Evenement verplaatst naar 3 en 4 april 2021

Historisch Spektakel 1674 Grave gaat niet door

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Het Historisch Spektakel 1674 Grave gaat niet door. De organisatie, Stichting 0486 Producties, besloot donderdagmiddag het festival, dat gepland stond voor 4 en 5 april, af te gelasten vanwege het coronavirus. Het evenement wordt verplaatst naar 3 en 4 april 2021. (foto: Pieter Smits)

Ook het voor 21 maart geplande ‘Landje Pik’ aan de overzijde van de Maas bij het Kroonwerk Coehoorn, met burgemeester Lex Roolvink in de rol van De Ambtman, en de veldheren generaal Noël Bouton markies de Chamilly (Jos Keijzers) en luitenant-generaal Von Rabenhaupt (Jos Derksen), wordt uitgesteld.

Organisator Peter Linders: "Ik vind het spijtig dat het festival niet door kan gaan als gevolg van de RIVM-maatregelen, zeker vanwege de vele voorbereidingen en het enthousiasme van de circa 100 vrijwilligers, cloveniers, muzikanten en figuranten. Ik bedank de vrijwilligers en de vertegenwoordigers van de gemeente Grave, met wie we prettig en intensief hebben samengewerkt."

Alle informatie over nieuwe activiteiten en het Historisch Spektakel 1674 op 3 en 4 april 2021 is te volgen op Facebook en www.historischspektakelgrave.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties