Grave

Hippisch Festijn Grave verplaatst naar 18-20 september

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Stichting Hippisch Festijn Grave heeft in verband met de coronacrisis besloten de 22e editie van het driedaagse paardensportevenement, dat van 12 tot en met 14 juni zou plaatsvinden, te verplaatsen naar het weekend van 18 tot en met 20 september.

"De huidige situatie en de onzekerheid voor de komende maanden maken het niet mogelijk om alle voorbereidingen voor dit evenement in juni door te laten gaan. Ook willen we duidelijkheid bieden aan deelnemers, publiek, gasten, sponsors en vrijwilligers. Door het Hippisch Festijn Grave te verplaatsen naar latere datum geeft het onze organisatie hopelijk de mogelijkheid om dit outdoor paardensportevenement alsnog door te laten gaan dit jaar”, zegt Eddy Thomas, voorzitter van Stichting Hippisch Festijn Grave. “Hoewel er geen zekerheid is rond de coronasituatie in september, hebben we voor verplaatsing gekozen om zowel deelnemers en bezoekers de kans te blijven geven voor een Hippisch Festijn Grave in 2020”.

Vooralsnog gaan de KNHS-selectiewedstrijden springen en dressuur voor de kring KNHS Noordoost Brabant die gepland staan op 13 en 14 juni op het Hippisch Festijn Grave terrein in Escharen in beperkte opzet wel door. Landelijke richtlijnen en KNHS instructies zullen uiteindelijk bepalen of deze selectiewedstrijden op de kalender blijven staan.

Het Hippisch Festijn Grave is een driedaags paardensportevenement dat sinds 1999 jaarlijks plaatsvindt in de maand juni. Het evenement trekt gemiddeld meer dan 1200 deelnemers uit voornamelijk het zuidoosten van het land. Meer info: www.hippischfestijngrave.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties