Grave

Het Gezondheidspunt opent 15 oktober vestiging in Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Harrie van Schilt en Jordi Pichel van Gezondheidspraktijk Haps openen op dinsdag 15 oktober een tweede vestiging, Het Gezondheidspunt aan de Arnoud van Gelderweg 105 in Grave. In samenwerking met All4fit Grave komt er één plek in Grave voor al uw lichamelijke klachten.

Harrie van Schilt (links) en Jordi Pichel.

Herkent u zich in de uitspraak 'De fysiotherapeut heeft even naar mij gekeken en ik kreeg wat oefeningen voorgedaan. Voordat ik het wist stond ik in de oefenzaal of weer buiten. Hierdoor voel ik mij niet serieus genomen en geholpen'? "Waarschijnlijk is het antwoord hierop ja, en dat vinden wij erg jammer", zeggen Harrie van Schilt en Jordi Pichel. "Bij Gezondheidspraktijk Haps en straks bij Het Gezondheidspunt in Grave werkt het anders. Bij ons in de praktijk krijgen we vaak van de cliënt te horen 'jullie nemen me tenminste serieus, jullie pakken tenminste aan'. Bij ons is de werkwijze dat wij echt de tijd voor iemand nemen. Meestal duren onze behandelingen een uur, afhankelijk van hoeveel tijd iemand nodig heeft voor zijn of haar klacht."

Oorsprong van klachten
Oefentherapie? "Die krijgen mensen van ons digitaal", geven Harrie en Jordi aan. "Zo blijft er meer tijd over voor hands-on technieken, zodat mensen voelen dat we met hen bezig zijn. We kijken verder dan waar de klacht zich in het lichaam uit. Veel klachten aan het lichaam hebben de oorsprong elders in het lichaam. Als je bijvoorbeeld last hebt van je knie en je onderzoekt alleen de knie, dan mis je de broodnodige informatie. Wij nemen heel het lichaam onder de loep."

Verschillende disciplines
De kracht van Gezondheidspraktijk Haps en Het Gezondheidspunt Grave zit tevens in een aanpak vanuit verschillende disciplines. "Hierdoor kunnen wij iemand nog sneller en beter van zijn klachten afhelpen."
Heeft u last van weinig energie, hormonale klachten of van nek-, rug-, schouder- of hoofdpijn. Gezondheidspraktijk Haps en Het Gezondheidspunt staan voor u klaar. "Wij zijn dé specialist op het gebied van fysiotherapie, acupunctuur, triggerpoint-therapie, care for women en sport- en ontspanningsmassage. Verder kunnen mensen bij ons ook terecht voor voedingsadvies en gewichtsbegeleiding."

Gezondheidspraktijk Haps is in 2011 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een multidisciplinaire zorginstelling met enorm veel kennis en ervaring op het gebied van gezondheid. Harrie en Jordi verwelkomen u vanaf 15 oktober graag in de nieuwe vestiging aan de Arnoud van Gelderweg 105 in Grave (in het pand van sportschool All4fit) of op de Kampsestraat 33a in Haps.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op www.gezondheidspraktijkhaps.nl en www.hetgezondheidspunt.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties