Grave

Het Gezondheidspunt Grave: 'Reguliere en Alternatieve zorg onder één dak'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Bij Het Gezondheidspunt Grave staat uw gezondheid op de eerste plaats! "Échte aandacht voor de patiënt staat bij ons hoog in het vaandel", stelt Jordi Pichel van Het Gezondheidspunt. "Wij nemen de tijd voor u en uw klacht en zetten graag een stapje extra voor u. De behandelingen duren vaak een uur om de benodigde aandacht aan uw klacht te kunnen besteden."

De therapeuten gebruiken de nieuwste 'hands-on' technieken. Dit betekent niet eindeloos oefenen in de oefenzaal, maar een combinatie van gerichte effectieve behandeltechnieken en spierversterkende oefeningen. "De grootste kracht van onze praktijk is dat wij een divers team hebben van therapeuten gespecialiseerd op hun eigen vakgebied. Zo kunt u terecht voor fysiotherapie, acupunctuur, voeding en diëtiek, sport- en ontspanningsmassage en care for women (zorg voor vrouwen, gegeven door een vrouw).
Wij zijn gevestigd in sportschool All4Ffit Grave. Hier beschikken we over mooie sportfaciliteiten om aan uw lichamelijke conditie te werken. Kortom zorg op maat. Daarom bent u bij ons altijd op de juiste plaats."

Chronische pijn?
De acupuncturisten beschikken over de nieuwste vaardigheden van de Dr. Tan-methode, die is gericht op pijnbestrijding bij chronische pijnklachten. Denk bijvoorbeeld aan een 'frozen shoulder', hoofdpijnklachten of rug- en nekklachten. "Tijdens de eerste behandeling merkt u al direct resultaat."

Artrose en COPD
Ook bij onder meer artrose en COPD-klachten kunt u terecht. Jordi: "Vanzelfsprekend kunnen onze fysiotherapeuten u hierin ondersteunen, maar heeft u wel eens gedacht aan een diëtist? Voeding heeft grote invloed op uw lichaam. Een uitgebalanceerd voedingspatroon in samenspraak met de diëtist helpt om klachten onder controle te krijgen en draagt bij aan een sneller en beter herstel. Een diëtist is dus niet alleen een specialist bij het helpen met afvallen, maar biedt ook een helpende hand bij chronische aandoeningen en het verbeteren van (sport)prestaties. In de meeste gevallen vergoedt de verzekeraar de behandeling." Het Gezondheidspunt heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat uw behandeling meestal geheel vergoed wordt. "De diëtist valt onder de basisverzekering, iedereen heeft recht op 3 uur 'gratis' diëtistenconsulten per jaar. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie."

Gratis inloopspreekuur
Weet u niet of u bij Het Gezondheidscentrum op de juiste plek bent? Elke maandag is er een gratis inloopspreekuur. "We bespreken samen wat de mogelijkheden zijn om u zo goed mogelijk te helpen. Reserveren via info@hetgezondheidspunt.nl is noodzakelijk.

Afspraak plannen
Online een afspraak maken kan via www.hetgezondheidspunt.nl. Of bel 0486–471619.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties