Grave

Doe-het-zelf- en alleswinkel in Grave

Hele jaar door feestkleding en -artikelen bij Leny van Kempen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE – Bij doe-het-zelf- en alleswinkel Leny van Kempen in Grave kun je niet alleen in de carnavalsperiode, maar het hele jaar dóór terecht voor al je feestkleding en -artikelen. Welke outfit je ook in gedachten hebt, het kan haast niet anders of de zaak aan de Arnoud van Gelderweg 83 heeft het.

Behalve voor carnavals- en feestkleding en -artikelen is Leny van Kempen dé winkel voor al uw doe-het-zelf producten, horren, gereedschap, boren, pvc- en electramaterialen, huis-, tuin- en badkamerspullen en zelfmaakideeën. Maar ook voor alles op het gebied van buitenspelen, blau saks- en boerenbontservies, speelgoed en lego kunt u er terecht. Daarnaast is de zaak servicepoint van DHL for YOU, is er een 24-uurs wasserette en kunt u er pasfoto’s laten maken.

Extra koopavonden en -zondagen
In de carnavalsperiode zijn er extra koopavonden en koopzondagen bij Leny van Kempen. Zo is de winkel op zondag 19 en 26 februari geopend van 11 tot 17 uur en op donderdag 23 en vrijdag 24 februari toto 21 uur. Op carnavalsmaandag en -dinsdag kunt u terecht tussen 11 en 17 uur.

Kijk voor meer info op www.lenyvankempen.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties