Grave

Hans Wessels en Han Smit winnen bridgedrive Quatre Mains

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl


GRAVE - Op zaterdag 11 mei hield bridgeclub Dummy haar jaarlijkse bridgedrive Quatre Mains in Grave. Dit jaar werd de wedstrijd voor de 30ste keer gehouden. Meer dan 200 bridgers kruisten de degens met als inzet een zo goed mogelijk resultaat én het traditionele aspergepakket. De deelnemers kwamen uit de wijde regio.

Hans Wessels en Han Smit.

Maar liefst tien locaties in de historische binnenstad hadden zich bereid verklaard om de bridgers te ontvangen, van kerk tot kroeg en van bieb tot restaurant. Dit zorgde voor een gevarieerde ambiance voor de deelnemers. De hele dag scheen de zon uitbundig zodat het verwisselen van speelplek heel plezierig was.
Er werden (topintregaal) 7 ronden van 4 spellen gespeeld. Op het eind van de middag vond, zoals elk jaar, de prijsuitreiking plaats in de grote zaal van het Catharinahof. Trotse winnaars, met 72.3%, waren Hans Wessels en Han Smit uit Nijmegen. Op de tweede plaats kwamen Bart Moonen en Ruud Lamers met 65.97%, gevolgd door Astrid van Buren en Susan Rook met 64.10%. De wisselbeker voor het beste paar van de organiserende vereniging Dummy ging dit jaar naar Aad Schaper en Toin de Groot, op een veertiende plaats van de 104 deelnemende paren.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties