Grave

Open dagen op 28 augustus en 9 september

Haken en Zo Workshops in Grave opent haar deuren

Door Ilse Tielen

GRAVE - De lange, donkere avonden komen er weer aan. Van die avonden waarop je gezellig iets kunt gaan zitten breien of haken. Maar dan moet je wel weten hoe dat moet. Volg een leuke, leerzame workshop bij Haken en Zo Workshops in Grave, en je kunt zo aan de slag.

Ilse Tielen. (foto: Kim Brugman)

Haken en Zo Workshops biedt workshops en trainingen aan met als uitgangspunt 'draad'. "Denk niet alleen aan breien en haken, maar zeker ook aan macramé en zelf kleding maken", vertelt Ilse Tielen, eigenaresse van Haken en Zo Workshops.

Sinds kort heeft Haken en Zo Workshops een eigen ruimte en daarom wordt het aanbod flink uitgebreid. Er zijn korte eenmalige workshops maar ook trainingen van meerdere bijeenkomsten, bijvoorbeeld zelf kleding maken. Ilse: "Wat voorop staat is het plezier van het creëren. De bijeenkomsten zijn niet alleen leuk, maar zeker ook leerzaam."
Ilse Tielen is zeer kundig in haar vakgebied en weet precies waar ze het over heeft. Door haar docentenachtergrond weet zij de kennis perfect over te dragen. "Of je nu veel of weinig ervaring hebt met een techniek, iedereen kan op zijn eigen niveau werken en leert altijd bij. Door het principe 'alles mag, niets moet' zijn de workshops laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk."

Open dagen
Op dinsdagavond 28 augustus van 19 tot 21 uur en zondagmiddag 9 september van 13 tot 16 uur opent Haken en Zo Workshops de deuren van haar atelier aan de Arnoud van Gelderweg 99 in Grave. Kom tijdens een van de open dagen de sfeer eens proeven, maak kennis met Ilse en bekijk welke workshops zij geeft. Een hapje en drankje staan klaar.
Wie tijdens deze open dagen een workshop boekt ontvangt 15% korting. Op www.Hakenenzoworkshops.nl kun je het programma voor september en oktober alvast bekijken. Bel voor meer informatie naar 06-18489646.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties