Grave

GVV’57 voelt zich benadeeld

Door Berry Bonnikhorst van GVV '57

GRAVE/MIDDELAAR – GVV’57 ging zondagmiddag in Middelaar verrassend onderuit tegen Astrantia. De Gravenaren verloren met 5-2.

Veel GVV-supporters waren naar Middelaar gekomen om GVV’57 te ondersteunen in deze wedstrijd tegen Astrantia. Vanaf het begin zagen zij een fel spelend Astrantia, maar GVV’57 speelde zich hier goed onderuit. In de 19e minuut werd een doelpunt van GVV’57 afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Vier minuten later werd het na een goede aanval 0-1 door Pepijn van Delden. In de 26e minuut viel de 1-1, waarbij GVV’57 buitenspel claimde, maar de scheidsrechter keurde de goal van grote afstand goed, de mening van zijn assistent negerend. Na een half uur werd het 1-2 voor GVV’57 uit een mooie vrije trap van Aldair Rodrigues. Wat later betekende een dekkingsfout de 2-2. In de 38e minuut brak Menno van Tienen door en werd onderuit gehaald. Pepijn van Delden scoorde wel, maar de scheidsrechter floot het voordeel af en gaf geel in plaats van rood voor de speler van Astrantia. De vrije trap werd naast geschoten. Nog voor rust kreeg GVV’57 enkele grote kansen: Na een goede aanval schoot Aldair Rodrigues net naast. Lamin Barrow ging alleen door op de keeper maar zijn lob verdween niet alleen over de keeper maar ook over de lat.

In de tweede helft had GVV’57 nog steeds het betere van het spel. In de 53e minuut claimde heel GVV’57 een 100% penalty, na het onderuit halen van Menno van Tienen. De scheidrechter besliste echter, weer van grote afstand, dat het op de lijn van de 16 was terwijl de overtreding zeker binnen de 16 was. De vrije trap was een prooi voor de keeper. GVV’57 bleef sterk doorgaan, maar na een uur spelen kreeg Astrantia een gemakkelijke vrije trap. De bal werd goed gestopt door Max Hendrikx, maar de rebound werd ingeschoten vanuit buitenspelpositie. Weer vond de grensrechter geen gehoor bij de scheidsrechter en kwam er 3-2 op het scorebord. GVV’57 probeerde hierna alles maar was duidelijk van slag en speelde ook niet meer in de organisatie. Alles wat maar mis kon gaan, ging ook mis. De onrechtvaardigheid zat duidelijk in de hoofden en persoonlijke fouten betekenden nog de 4-2 én 5-2. GVV’57 voelde zich na afloop zeer benadeeld door de beslissingen van de scheidsrechter.

Zondag 25 november start de tweede periode alweer en speelt GVV’57 om 14.30 uur weer een uitwedstrijd. Dit keer in Afferden (Limburg) tegen HRC’27.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties