Grave

GVV '57 opent met zevenklapper tegen Menos

Door Berry Bonnikhorst van GVV '57

GRAVE - GVV '57 is het seizoen sterk begonnen. De Gravenaren wonnen het eerste competitieduel met maar liefst 7-0 van Menos.

Aanvoerder Aldaïr Rodrigues in actie. (archieffoto)

Een natte zondagmiddag, maar dat was niet te merken in het clubhuis van GVV '57. Het was een drukte van belang, want alle wedstrijden konden namelijk in de ochtend en middag gewoon gespeeld worden op de zeer goede velden van sportpark De Bikkelkamp. Veel toeschouwers zagen een fel GVV uit de startblokken komen. Het team zette veel druk om zo in balbezit te komen en snel te combineren. In de eerste 10 minuten leidde dit al tot kansen, maar GVV haperde in de afwerking. Menno van Tienen schoot ook nog op de paal. In de13e minuut was het wel raak na een goede aanval. Lammin Barrow maakte de 1-0. Daarna hetzelfde beeld tot in de 28 minuut nieuwkomer Bjorn van der Struijs doel trof: 2-0. Hierna ging GVV '57 te gemakkelijk voetballen in plaats van zich te houden aan de opdracht die men had meegekregen.

In de tweede helft weer een goed combinerend GVV. Menos had totaal geen kans en liep van het kastje naar de muur. Dit resulteerde in veel kansen die ook afgemaakt werden door Peppijn van Delden (2x), Menno van Tienen, Bjorn van der Struijs en nieuwkomer Lennon Wouterson. Een goede prestatie van staf en spelers van GVV.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties