Grave

GVV '57 verslaat Vios '38

Door Jan Nuijen van GVV '57

GRAVE - GVV '57 heeft zondag met 3-1 gewonnen van Vios '38, de nummer 3 op de ranglijst.

De eerste 15 minuten kreeg GVV '57 wat mogelijkheden. Daarna was Vios '38 meer in balbezit omdat GVV'57 te veel ruimte weggaf tussen de linies. Echt veel gevaar leverde dat niet op. In de 40e min kreeg GVV'57 nog een kans, maar de bal ging net naast.

Na rust domineerde GVV '57 vanaf de eerste minuut met goed compact voetbal en combinaties. Dat resulteerde dan ook in de 61e minuut in de 1-0. Eerst miste Lamin Barrow nog een goede kans, maar een prima pass van Mika Siebers (JO19-speler) op Lamin, die met een schijnbeweging 2 man op het verkeerde been zette en keihard binnenschoot, betekende 1-0. GVV bleef domineren, maar na een ongelukkige kluts in de 73e minuut kreeg een speler van Vios de bal voor de voeten en met geluk zette hij 1-1 op het scorebord.

GVV '57 gooide er een schepje bovenop en in de 78e minuut ging Steve van Haren aan de rechterkant goed door en legde de bal mooi terug op Lamin Barrow, die snoeihard vanaf 7 meter de dikverdiende 2-1 binnenschoot. In de 83e minuut ging Wouter van de Geijn goed door aan de rechterkant. Zijn harde voorzet werd door Vios zelf binnen gewerkt: 3-1.

GVV'57 speelde de wedstrijd daana rustig uit. Een prima prestatie van de ploeg van Ashley Bonnikhorst (foto) en Johan Verhaaren. Donderdag 5 april staat op sportpark De Bikkelkamp de inhaalwedstrijd tegen De Zwaluw op het programma. Aanvang 18.30 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties