Grave

GVV '57 na derde zege alleen aan kop

Door Jan Nuijen van GVV '57

GRAVE - Op een drukbezocht sportpark De Bikkelkamp won GVV '57 zondag de topper tegen Vios'38 uit Beugen met 1-0. De Gravenaren gaan met hun derde overwinning op rij nu alleen aan kop van de ranglijst.

GVV'57 speelde weer in hetzelfde concept als altijd, de ploeg was meer in balbezit, maar het was oppassen voor het gevaarlijke Vios'38. GVV kwam echter niet in gevaar, de verdediging stond als een huis. De thuisploeg kreeg drie grote kansen, waarvan er één van de doellijn gehaald werd met veel geluk, terwijl een inzet van Lamin Barrow door de keeper werd gered met een goede reflex.

Na rust leed GVV '57 soms onnodig balverlies, waardoor Vios'38 weer in balbezit kon komen. Hoe verder de wedstrijd vorderde, was er meer gevaar voor het doel van Vios'38. Vios'38 gebruikte steeds meer de lange bal om gevaarlijk te worden maar GVV '57 was allert. In de 84e minuut was het raak: eerst werd een vrije trap van Aldair Rodrigues gestopt door de keeper, maar de rebound was een prooi voor Lamin Barrow. Zijn inzet werd niet goed weggewerkt en de voorzet van Vidjai Aan de Kerk werd door Bjorn van der Struijs tegendraads ingekopt: 1-0.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties