Grave

GVV '57 klopt VV Gassel

Door Jan Nuijen van GVV '57

GRAVE - GVV '57 won zondagmiddag met 1-0 van VV Gassel.

Om 13.30 uur zit het clubhuis en terras vol. Het is een dolle boel bij GVV '57. Alle GVV '57-elftallen hebben hun wedstrijden gewonnen en nu is het vlaggenschip, GVV '57 1 aan de beurt om de overwinningenreeks compleet te maken op deze mooie zon overgoten dag. Zo'n 200 toeschouwers zijn aanwezig voor de wedstrijd GVV '57 - VV Gassel.

GVV '57 begint de wedstrijd zonder 4 basis spelers, waaronder Guus Veekens die vorige week zijn vinger had gebroken in de warming up maar toch de wedstrijd ingetaped uitspeelde. Zijn vervanger deze wedstrijd Max Hendriks deed het voortreffelijk deze middag. Tegenstander vv Gassel zette vanaf de eerste minuut de druk op de ketel met fel storen bij de opbouw van GVV '57. GVV '57 speelde zich echter er elke keer mooi onder uit. De middenvelders van GVV '57 kwamen goed tussen de linies om aanspeelbaar te zijn zowel links als rechts waar de ruimte lag bij vv Gassel. In de 12e minuut was het raak voor GVV '57. Pepijn van Delden werd diep aangespeeld en speelde 2 tegenstander op snelheid uit en maakte alleen voor de doelman geen fout: 1-0. Hierna hield GVV '57 alles onder controle. vv Gassel kwam niet verder dan de 16 meter van GVV57 en als dat wel gebeurde werd er goed ingegrepen.

In de 2e helft een fel voetballend vv Gassel dat probeerde de gelijkmaker te maken en GVV '57 dat in de juiste formatie en taktiek bleef voetballen door de linies gesloten te houden en te kantelen van links naar rechts. vv Gassel had hierop geen antwoord op. Twee keer moest Max Hendriks ingrijpen in de tweede helft. GVV '57 kwam er enkele keren gevaarlijk uit, maar het lukte steeds net niet. De krachten van vv Gassel namen af en GVV '57 controleerde de wedstrijd die uitstekend geleid werd door de jonge scheidsrechter uit Gemert. GVV '57 speelde tegen de nr 2 de wedstijd gemakkelijk uit.

Een verdiende overwinning voor GVV '57 van trainer Ashley Bonnikhorst die zijn formatie zo laat voetballen zodat de spelers het allemaal goed kunnen uitvoeren. Na het laatste fluitsignaal werden de jongens met applaus bedankt. Het bleef een dolle boel bij GVV '57: Alle Teams hadden hun wedstrijd gewonnen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties