Grave

GVV ’57 is klaar in de beker

Door Berry Bonnikhorst van GVV '57

GRAVE - Op een goed bezocht sportpark De Bikkelkamp, met ook veel mensen uit Schijndel, verloor GVV '57 zondag de bekerwedstrijd tegen Avanti '31 met 0-4.

Een fel Avanti '31 probeerde GVV'57 onder druk te zetten, maar GVV bleef rustig en sloeg elke aanval af in de beginfase. De Graafse ploeg speelde goed mee met mooie combinaties en kreeg mogelijkheden om tot een doelpunt te komen. Helaas ging het of net naast of was men te laat in de afwerking. In de 35e minuut, bij een uitval van Avanti'31 over links, werd de bal via het centrum naar rechts gespeeld en met een strak schot werd het 0-1. Net voor rust een mooie GVV'57-kans na een prima diepe bal op Jochem van Tienen, die alleen op de keeper af ging maar niet goed kon afwerken. In de slotminuut ging een bal via het been van een speler over de de uitlopende GVV'57-keeper en verdween ongelukkig in het GVV'57-doel: 0-2.

Na rust kregen de toeschouwers een mooie wedstrijd met twee voetballende teams te zien. In de 54e minuut kreeg GVV'57 de deksel op de neus: een schot vanaf 15 meter werd niet goed gekeerd en dat betekende de 0-3. GVV57 rechtte de rug nog een keer. Beide teams kregen kansen, maar die werden onschadelijk gemaakt tot 5 minuten voor tijd. Een bal van links bereikte via een been van een GVV'57-verdediger de spits, die het buitenkansje met beide handen aanpakte: 0-4. Dit was ook de terechte, ietwat geflatteerde eindstand.

Een compliment aan GVV'57 dat bleef voetballen. Beide teams maakten er een mooie wedstrijd van. Zondag 18 november speelt GVV'57 om 14.30 uur in Middelaar tegen Astrantia. Er moet voor de 1e periodetitel gewonnen worden en dan afwachten of SCV'58 punten laat liggen bij fusieclub De Willy's/Sint Hubert, DWSH'18.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties