Grave

GVV ’57 geeft SVS geen schijn van kans

Door Berry Bonnikhorst van GVV '57

GRAVE – GVV ’57 had zondag geen kind aan SVS. De Graafse ploeg won met duidelijke cijfers: 6-0.

GVV ’57 begon fel en speelde in een 3-4-3 systeem. Dit resulteerde in de 5e minuut in de 1-0 na een mooie actie van Pepijn van Delden die met de buitenkant van de schoen de bal bij de 2e de paal binnen schoot. Een minuut later ging een inzet van Aldair Rodriques via de binnenkant van de paal het veld weer in. Na 10 minuten spelen kwam GVV ’57 op 2-0 uit een mooie pass van rechtsback Koen Linnebank die door Pepijn van Delden beheerst werd afgerond. Hierna kreeg GVV ’57 verschillende mogelijkheden zonder zelf iets weg te geven. Een wonderschoon doelpunt van Aldair Rodriques (foto) met een afstandschot vanaf 23 meter dat als een granaat in het doel belandde, zette de 3-0 op het scorebord. Mika Siebers schoot in de 39e minuut op goal, maar zijn inzet ging via buitenkant paal net naast. Net voor rust werd een corner goed ingekopt door Lamin Barrow: 4-0.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld. Na een mooie combinatie op rechts werd de voorzet van Bjorn van der Struijs knap binnengeschoten door Pepijn van Delden: 5-0. GVV ’57 bleef ook hierna de veel betere ploeg. Na een uurtje spelen viel keeper Guus Veekens uit met een enkelblessure en werd vervangen door Bjorn van der Struijs die in het verdere verloop van de wedstrijd geen problemen kende. In de 71e minuut verraste een ‘zwabberschot’ van 18 meter van Aldair Rodriques de keeper van SVS. Dat betekende de 6-0.
GVV ’57 bleef de betere ploeg met mogelijkheden. Een prima kopbal van Amir Baghari ging via de keeper en paal het doel uit. GVV ‘57 speelde hierna de wedstrijd beheerst uit. Een compliment voor de formatie van Ashley Bonnikhorst die duidelijk verschillende systemen kan spelen.

Zondag 11 november speelt GVV ’57 thuis de bekerwedstrijd tegen derdeklasser Avanti ’31 uit Schijndel. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties