Grave

GVV '57 boekt zakelijke overwinning op Fiducia

Door Jan Nuijen van GVV '57

DE RIPS/GRAVE - GVV '57 boekte zondagmiddag in De Rips een zakelijke 1-4 overwinning op Fiducia.

Lamin Barrow. (archieffoto)

GVV '57 had een andere keeper onder de lat staan omdat Guus Veekens verhinderd was. De ervaren Sylvester Rodriquez, broer van aanvoerder Aldair. De eerste 10 minuten een beter GVV57 dat rust uitstraalde en mogelijkheden kreeg, maar de afwerking was onvoldoende of de eindpass was niet nauwkeurig genoeg. In de 14e min een schitterende aanval van achteruit. Drie balcontacten waren voldoende om Laurens Rijsdam na een steekbal van Pepijn van Delden alleen op de keeper te zien afgaan. Laurens tekende beheerst de 0-1 aan.

GVV '57 was de baas en in de 28e minuut was het weer raak: Bjorn van der Struis werd diep gestuurd en hij legde de bal terug op de vijf meter waarna Lamin Barrow afrondde: 0-2. GVV '57 speelde de rest van de eerste helft makkelijk uit hoewel er wel onnodig balverlies werd geleden.

In de tweede helft ging GVV'57 op jacht naar nog een doelpunt om alles op slot te gooien. Men kreeg vele kansen de eerste 15 minuten, maar deze werden niet benut. In de 16e minuut ging GVV '57 met drie man op de keeper van Fiducia af. Bjorn van der Struis legde de bal netjes breed en Pepijn van Delden schoot de bal beheerst in: 0-3. GVV '57 liet even de touwtjes vieren. Bij het uitverdedigen sprong de bal omhoog en werd met een halve draai op doel geschoten en via de onderkant van de lat werd het 1-3. Gelijk hierna gaf GVV '57 weer gas met goede combinaties en in de 40e minuut kwam Lamin Barrow in balbezit. Na een mooie actie haalde hij vanaf 18 meter uit: 1-4.  GVV '57 blijft daarmee koploper.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties