Grave

GVV '57 boekt vijfde zege op rij

Door Berry Bonnikhorst van GVV '57

GRAVE - GVV '57 boekte zondagmiddag de vijfde zege op rij. Holthees-Smakt werd op sportpark De Bikkelkamp met 2-0 verslagen.

In de beginfase zette een fel jagend Holthees-Smakt GVV'57 onder druk. Het lukte GVV'57 om zich daar telkens goed onderuit te voetballen. De thuisploeg kreeg in de eerste 30 minuten een veldoverwicht met kansen, maar de paal, lat en de keeper waren een sta-in-de-weg voor GVV'57. De gasten kregen geen kans om doelman Silverster Rodriques, de stand-in van de geblesseerde Guus Veekens, in gevaar te brengen. In de 35e minuut werd een vrije trap van Aldair Rodriques snoeihard ingekopt door Weshley Portier: 1-0.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld: GVV'57 de betere ploeg maar het verzuimde de kansen af te maken. De paal en keeper redden diverse malen. In de 77e minuut ging Bjorn van der Struys na een goede combinatie alleen door en beheerst tekende hij de 2-0 aan. GVV'57 dacht dat de wedstrijd gespeeld was, maar in de 83e minuut kwam een vrije trap van Holthees-Smakt via een GVV'57-verdediger en de onderkant van de lat weer het veld in. De scheidsrechter kende van verre afstand in eerste instantie een doelpunt toe, maar na overleg met de jarige assistent-scheidsrechter van GVV'57, Gert Mulder, kwam hij terug op zijn beslissing. GVV'57 speelde hierna de wedstrijd goed uit en blijft koploper. Zondag 28 oktober speelt GVV'57 uit tegen Elsendorp, aanvang 14.30 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties