Grave

Gemeente verbiedt stoep-, schuur- en garageverkoop in Grave (update)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De grote stoep-, schuur- en garageverkoop die 19 september zou plaatsvinden in zo'n 20 verschillende straten in Grave gaat niet door, zo laat organisator Mariël Theunissen weten. "Ik heb vandaag telefoon gehad van de gemeente dat het niet door mag gaan in verband met Corona. En dat er een boete van 10.000 euro voor staat. Ik vind het ontzettend jammer, maar ik kan niet anders dan de markt af te gelasten." Tientallen bewoners hadden hun deelname aan het evenement toegezegd.

|Doorsturen

Hannie L

2020-09-14 16:52:10

Zo jammer dat de gemeente Grave dit initiatief de nek om heeft gedraaid. In de omliggende gemeenten gaat de stoep/tuinverkoop gewoon door zoals in Zeeland of afgelopen weekend in Mill. Maar nee, Grave dreigt met een boete van 10.000 euro!! Echt belachelijk! Als iedereen zich aan de maatregelen houdt, niet meer dan 6 personen op de stoep, dan moet het toch kunnen. Het is gewoon buiten!! 

Jan Opsteegh

2020-09-14 17:49:39

Als de organisatie de Stoep/schuur en kofferbak verkoop organiseert in het kader van "Historisch stadje Grave", is er wellicht kans dat het evenement doorgang kan vinden en Burgermeesetr Roolvink als eerste klant vooraan staat om spulletjes te kopen. 

Heleen Litmaath

2020-09-15 21:01:08

Burgervader, meneer Roolvink, u bent er voor de mensen,  24/7 zegt u zelf. Kunt u uw nek uitsteken? En mocht u een boodschap hebben die we niet graag horen, dan nog zou ik het fijn vinden om die uit uw mond te horen. Persoonlijk gericht aan al die kinderen en volwassenen die in de weer waren om er zaterdag een leuke, veilige dag van te maken. Het onbegrip is groot en er wordt veel gemopperd op de gemeente. Laat u horen!

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties