Grave

Graveon-Kwartet

Door Marion Peters van Graveon ondernemersvereniging

GRAVE - Maandagavond 10 december 18.30 uur: de Graafse ondernemers komen het restaurant van Catharinahof binnen. Daar krijgen ze meteen een envelop in de handen, met de mededeling dat deze nog niet open gemaakt mag worden. Dat maakt ze natuurlijk erg nieuwsgierig. Tafelschikking, een kerstbonus zijn een paar suggesties die genoemd worden.

De winnaars.

Na door de voorzitter van Graveon, Ric Broens, welkom geheten te zijn neemt Marion Peters, de organisator van deze avond, het woord. Geen tafelschikking, want het wordt een walking diner van maar liefst 6 gangen! En een bonus is toch niet meer van deze tijd? Maar wat zit er dan wel in die envelop? Kwartetkaarten, om te kwartetten dus. Het Graafse-ondernemers-kwartet. In elke envelop zit nl. een foto van een Graafs bedrijf of ondernemer. Aan de aanwezigen de taak om het kwartet bij elkaar te zoeken.

Nadat het sein gegeven was om de envelop te openen zag je iedereen van links naar rechts en vice versa lopen. Welk bedrijf heb jij? Wat kan de link zijn? Allemaal in de Klinkerstraat? Allemaal verkopen ze voedsel? Ze heten allemaal Hans? Dat was idd een juist kwartet. En zo leerden de Graafse ondernemers, onder het genot van een heerlijk diner, elkaar nog beter kennen. En dat was precies de bedoeling van deze avond. Team Joris, René, Kathy en Marijke hebben uiteindelijk het kwartetten gewonnen.

Na de prijsuitreiking hiervan, was er nog een verrassingsoptreden van het Graafs Stadskoor. Zij vertolkten een aantal kerstliederen om vast in de kerstsfeer te komen. Het hele kerstconcert van het Stadskoor is te beluisteren op 23 december om 15 uur in de St Elisabethkerk.

Terugblikkend op een geslaagde avond, maar vooruitkijkend (zoals dat bij ondernemers hoort) wenst het bestuur van Graveon iedereen een goed ondernemend 2019.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties