Grave

Grave stelt bezoekuur in voor kwetsbare groepen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Sinds zondag 27 september 18 uur gelden in de veiligheidsregio Brabant-Noord maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en om kwetsbare mensen meer bescherming te bieden. De gemeenten Grave, Cuijk en Mill en Sint Hubert hebben daarom per maandag 28 september een speciaal bezoekuur voor kwetsbare bezoekers ingesteld.

Dit bezoekuur geldt voor alle baliediensten. Wilt u het gemeentehuis bezoeken en valt u in de categorie ‘kwetsbaar’? Maak dan gebruik van dit speciale bezoekuur, van maandag tot en met vrijdag tussen 11.30 en 12.30 uur. Weet u niet of u kwetsbaar bent of tot een risicogroep behoort, kijk dan op www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/risicogroepen

Wilt u de balie bezoeken en daarbij gebruikmaken van het speciale bezoekuur maak dan telefonisch een afspraak. Bel 0486–477277. Er wordt niet gevraagd waarom u gebruik maakt van het speciale bezoekuur. Als u op een ander moment het gemeentehuis wilt bezoeken maak dan zoals altijd een afspraak via www.grave.nl/afspraak-maken. Heeft u vragen? Bel dan 0486–477277.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties