Grave

Oppositiepartijen houden infoavond 'Zeg ja, ook Grave bij CBA!'

‘Grave moet aansluiten bij Cuijk-Boxmeer-Sint Anthonis’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Onder het motto 'Zeg ja, ook Grave bij CBA!' houden de oppositiepartijen Liberaal LVC Grave, D66 en VPGrave op woensdag 2 oktober vanaf 20 uur een informatieavond in De Viersprong in Gassel. "Wij nodigen alle inwoners uit om te praten over de toekomst van Grave", laten de drie oppositiepartijen weten. "Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis (CBA) zijn van plan om te fuseren. Welke gevolgen heeft dit voor de gemeente Grave? En welke keuzes zou de Graafse politiek moeten maken?"

Met als prikkelende titel ‘Zeg ja, ook Grave bij CBA’ worden alle inwoners, wijk- en dorpsraden via blauwe borden in heel de gemeente uitgenodigd voor een inspirerende avond. "Actuele en denkbare scenario’s voor de gemeente Grave vormen daarbij het uitgangspunt. Niet een avond voor politici, maar voor de burgers."
 
Vertegenwoordigers van de provincie Noord Brabant, van buurgemeenten en andere ervaringsdeskundigen zijn in Gassel aanwezig om hun ervaringen te delen. De avond wordt geleid door de vervangend burgemeester van Boxtel, Fons Naterop. Hij zal er op toezien dat de inwoners van Grave ruim gelegenheid krijgen om vragen te stellen en actief deel te nemen aan het gesprek. "Liberaal LVC Grave, D66 en VPGrave nodigen iedereen van harte uit om aanwezig te zijn bij deze avond en, indien gewenst, zijn of haar mening onder woorden te brengen, zodat er een breed beeld kan ontstaan."

|Doorsturen

camfferman

2019-09-23 16:28:25

gemeenten die de broek op kunnen houden zou ik ADviseren zekfstandig te blijven

De grootste steden/dorpen gaan anders de overhand nemen bij belangrijke beslissingen. Terwijl zij geen idee hebben hoe de andere dorpsbewoners denkwn.

Geen goed idee

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties