Grave

Een wensboom van de kinderkerk

Grave deelt kerstwensen, -gedachten en -boodschappen met elkaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De werkgroep Kinderkerk van de Graafse parochie zet een wensboom op het domplein van de St. Elisabethkerk. "In de dagkapel liggen beschrijfbare kerststerren klaar om in de boom te hangen. Daar kunt u een kerstgedachte of -boodschap op zetten, maar eveneens wensen voor u zelf of voor iemand anders. Het wordt een boom vol wens-sterren en lichtjes voor iedereen in de stad", laat de werkgroep weten.

"Uit alle wensen in de wensboom kiezen wij er een paar uit, die wij in de loop van het komende jaar met onze groep van ongeveer tien kinderen in vervulling kunnen doen gaan: misschien vindt u het fijn als wij met u mee bidden voor iets of voor iemand, die belangrijk voor u is; wellicht is er een klusje dat wij voor u zouden kunnen doen; of zou u het leuk vinden als de kinderen u eens komen bezoeken en eventueel voor u zingen? U kunt in de dagkapel een formulier invullen en dat in de bijgaande brievenbus deponeren als u wilt dat wij contact met u opnemen."

Laat u ook uw kerstster achter met uw boodschap van steun, hoop en goede wensen? De wensboom kunt u vinden op het domplein vanaf half december.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties