Grave

Zaterdag 26 oktober van 11 tot 14 uur

Grand opening bij Gezondheidspunt en All4Fit Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Het Gezondheidspunt, onderdeel van Gezondheidspraktijk Haps, houdt samen met All4fit Grave een grand opening. Harrie van Schilt en Jordi Pichel van Het Gezondheidspunt en Frank Bongers van All4fit willen een kijkje in de keuken geven van het nieuwe pand en de mensen van harte welkom heten. Iedereen is zaterdag 26 oktober tussen 11 en 14 uur uitgenodigd aan de Arnoud van Gelderweg 105 in Grave.

Harrie van Schilt en Jordi Pichel van Het Gezondheidspunt.

De nieuwe hoofdingang wordt feestelijk gepresenteerd, samen met de fitnessafdeling en de ruim opgezette behandelkamers. De opening staat in het teken van laagdrempeligheid en tijd en aandacht voor de mens. Dit is namelijk ook de visie waarmee Het Gezondheidspunt de cliënt behandelt. Het Gezondheidspunt is dé specialist op het gebied van fysiotherapie, acupunctuur, triggerpointtherapie, care for women, sport- en ontspanningsmassage, voedingsadvies en gewichtsbegeleiding.

In samenwerking met All4fit Grave komt er één plek in Grave voor al je lichamelijke klachten en waar je onder deskundige begeleiding kunt sporten. Om deze opening te vieren biedt Het Gezondheidspunt iedereen op vertoon van de juiste coupon vijftig procent korting aan op een behandeling naar keuze. Deze korting is alleen geldig als je naar de opening komt en dan de afspraak maakt. Kun je die dag niet aanwezig zijn? Dan krijg je tot eind november 2019 een korting van vijfentwintig procent op een behandeling naar keuze op vertoning van je coupon. De coupon is te vinden in de advertentie van Het Gezondheidspunt. All4fit Grave biedt nieuwe leden één maand gratis sporten aan bij het afsluiten van een abonnement van twaalf maanden. Daarnaast hoef je geen inschrijfkosten te betalen.

Frank Bongers van All4Fit.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties