Grave

Graafse verenigingen verkopen loten voor Grote Clubactie

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Vanaf 15 september gaan er weer 225.000 enthousiaste clubleden op pad om loten van de Grote Clubactie te verkopen. Leden van verenigingen uit Grave doen mee aan de jaarlijkse actie om hun clubkas een financiële injectie te geven. Verenigingen in Nederland rekenen elk jaar op de opbrengsten van de Grote Clubactie om de clubkas te spekken. Clubs hebben deze middelen vaak hard nodig, voor de aanschaffing van nieuwe materialen of de organisatie van een jeugdactiviteit. 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen.

De Grote Clubactie beleeft dit jaar de 46e editie. Directeur Frank Molkenboer: "Verenigingen hebben de inkomsten uit de Grote Clubactie hard nodig. Ze kunnen het goed gebruiken voor nieuwe doeltjes, tenues of een likje verf voor het clubgebouw. Het geld krijgt een goede en doelgerichte bestemming. Van elk verkocht lot van 3 euro gaat 2,40 direct naar de vereniging. Ook dit jaar kunnen vrienden, familie en inwoners van Grave, de deelnemende clubs ondersteunen. Ze maken dan ook nog eens kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij!"

Jaarlijks doen 5.500 sport-, cultuur- en hobbyverenigingen mee aan de landelijke actie. Zo'n 225.000 lotenverkopers realiseren daarmee samen rond de 9 miljoen euro. Verenigingen halen met deze actie per club gemakkelijk een bedrag tussen de 1.000 en 15.000 euro op.

Dit jaar doen in Grave de volgende clubs mee: Harmonie Stad Grave, HCG Grave en popkoor Sparkle.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties