Grave

Goede Doelen Week Grave van 12 tot en met 18 mei

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - In de gehele gemeente Grave (Escharen, Velp, Grave en Gassel) wordt van 12 tot en met 18 mei wederom een Goede Doelen week gehouden. Dit is al een aantal jaar een succes.

Landelijke goede doelen zamelen tijdens de collecte in één keer geld in. De fondsen die meedoen collecteren niet meer tijdens de landelijke collectes. In de week voorafgaande aan de collecte bezorgen de collectanten huis aan huis in een open envelop een brief met een korte uitleg en een donatielijst. Per organisatie is er ruimte om aan te geven hoeveel geld inwoners wensen te doneren aan de doelen. Dit bedrag stoppen zij samen met de ingevulde lijst in de envelop, die vervolgens wordt dichtgeplakt. De collectanten komen deze in de week van de collecte weer ophalen.

De deelnemende organisaties van Grave Escharen en Velp zijn: Brandwondenstichting, Diabetes Fonds, Hartstichting, Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Nationaal MS fonds , Maag- Lever- Darmstichting, Nierstichting, Reumafonds, De Zonnebloem.

De deelnemende organisaties van Gassel zijn:
Brandwondenstichting, Epilepsiefonds, Handicap NL, Hartstichting, Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Maag lever Darmstichting, Nierstichting, Prins Bernard Cultuurfonds, De Zonnebloem.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties