Grave

Politie-onderzoek in volle gang

Gewonde man (65) uit Grave overleden

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

De Poolse Janek Gomułka. (foto: Politie.nl)

GRAVE - De 65-jarige man die met Hemelvaart, donderdag 10 mei, buiten bewustzijn en zwaargewond werd gevonden in Grave, is aan zijn verwondingen overleden. Dat maakte de politie vrijdag 25 mei bekend. Het slachtoffer heet Janek Gomułka. Nog altijd is niet duidelijk wat de man van Poolse afkomst precies is overkomen. Het onderzoeksteam doet daarom een nieuwe getuigenoproep.

Gomułka was niet aanspreekbaar toen hij op de ochtend van hemelvaartsdag in zijn eigen woning aan de Infirmerie werd gevonden. De hulpdiensten hebben hem meegenomen naar het ziekenhuis, waar hij de avond van dinsdag 22 mei overleed. De politie tast in het duister over de oorzaak van zijn verwondingen. Ook is het onduidelijk wanneer dit gebeurd is. Een misdrijf is niet uitgesloten. Het is zelfs goed mogelijk dat hij eerder die week al gewond is geraakt en dat hij pas in de ochtend van 10 mei bewusteloos raakte als gevolg daarvan.

Zoektocht
Om een antwoord te krijgen op de vraag wat Gomułka is overkomen, wil de recherche graag weten met wie hij allemaal contact heeft gehad in de periode voordat hij werd gevonden en waar hij allemaal is geweest. Om die reden heeft de politie zijn naam en foto naar buiten gebracht. “Wij komen heel graag in contact met iedereen die Janek heeft gezien", laat een woordvoerder weten. "Misschien herkennen mensen hem aan de hand van de foto en hebben zij essentiële informatie voor ons.”
Heb je iets gezien of gehoord? Heb je informatie over wat Janek Gomułka is overkomen? Heb je hem gezien in de dagen voordat hij werd gevonden? Neem contact op met de recherche via 0900-8844 of vul het tipformulier in.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties