Grave

Gemeentenieuws Land van Cuijk in ArenaLokaal en De Maas Driehoek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - De nieuwe gemeente Land van Cuijk zal in 2022 het gemeentenieuws (blijven) publiceren in de weekbladen ArenaLokaal en De Maas Driehoek. “We bedienen de gehele regio en slagen er dankzij de kranten, de nieuwswebsites Arenalokaal.nl en Kliknieuws én onze social media in alle doelgroepen - jong en oud - te bereiken”, weten Arena-uitgever Sergio Boutkan en kantoormanager Kees Bentvelsen van De Maas Driehoek.

Samen met De Maas Driehoek (dat de voormalige gemeenten Cuijk, Boxmeer, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis bedient) zal ArenaLokaal elke week het gemeentenieuws van de nieuwe fusiegemeente Land van Cuijk publiceren. Daarin staat onder meer gemeentelijk nieuws, de verleende vergunningen en raadsinformatie. “Wij zijn er uiteraard erg blij mee dat de nieuwe gemeente Land van Cuijk het vertrouwen heeft uitgesproken dat wij het ideale medium zijn om het gemeentenieuws in te publiceren”, geven Boutkan en Bentvelsen aan.

Altijd actueel
Volgens Boutkan en Bentvelsen speelt mee dat Arena en De Maas Driehoek met Arenalokaal.nl en Kliknieuws.nl naast uitstekend gelezen kranten ook beschikken over een online nieuwsmedium, waarop elke dag actualiteiten worden gedeeld met onze lezers. Op deze websites is ook wekelijks het gemeentenieuws digitaal terug te lezen. “Dankzij Arenalokaal.nl en Kliknieuws kunnen wij onze lezers voorzien van het nieuws op het moment dat het gebeurt, inclusief aankondigingen op Facebook en Twitter. Dat doen we bij calamiteiten, maar ook bij maatschappelijke en politieke ontwikkelingen of in het amateurvoetbal. Neem de recente gemeenteraadsverkiezingen. De uitslagen stonden dezelfde avond al online. In onze kranten volgen dan de reacties en bespiegelingen. Zo zijn we altijd actueel. De combinatie papier en online maken ArenaLokaal en De Maas Driehoek ijzersterke nieuwsplatforms die door jong en oud gelezen worden.”

|Doorsturen

Louis Sparidans

2022-01-06 10:21:46


Welverdiend Sergio !

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties