Gassel

VV Gassel JO11-1 kampioen

Door VV Gassel

GASSEL - Zaterdag 2 juni 2018 gaat bij voetbalvereniging Gassel de boeken in als de dag waarop het JO11-1 team kampioen is geworden. De beslissing om het kampioenschap moest vallen, in de laatste wedstrijd van het seizoen, tijdens de uitwedstrijd bij JVC Cuijk JO11-3. Dat de twee ploegen aan elkaar gewaagd zouden zijn bleek voorafgaand al uit de stand. VV Gassel JO11-1 had tot aan deze wedstrijd een keer gelijk gespeeld en JVC Cuijk JO11-3 had slechts eenmaal verloren. Hiermee begon VV Gassel JO11-1 met 1 punt voorsprong aan deze kampioenswedstrijd. En een echte kampioenswedstrijd werd het. Aangemoedigd door ruim 75 meegereisde Gasselse supporters werd het een waar spektakelstuk.

Al na 5 minuten keek VV Gassel JO11-1 tegen een 2–0 achterstand aan. Deze werd echter door goed voetbal en veel inzet nog voor de rust omgebogen naar een 2–4 voorsprong. Na rust kon de Gasselse equipe uitlopen naar een 2–6 voorsprong. Echter toonde JVC Cuijk JO11-3 veerkracht en wist terug te komen naar 5–6. De Gasselnaren waren weer tijdig bij de les om de marge weer te vergroten waarmee na het eindsignaal, door de goed leidende Cuijkse scheidsrechter, op het scorebord de eindstand van 6–8 was bereikt. Het behaalde kampioenschap voor VV Gassel JO11-1 was hiermee een feit.

De festiviteiten konden hiermee van start. Allereerst was er op het veld natuurlijk (kinder)champagne waar veelvuldig mee werd gespoten. Bij terugkomst in de kantine van VV Gassel werd allereerst de sponsor Henk Cuppen in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn steun. Vervolgens werden de spelers een-voor-een naar voren geroepen en werd ze een kampioensmedaille omgehangen. Na de verdiende taart, broodjes knakworst en snoep was het de eindelijk tijd voor de rit op de platte kar door Gassel. Veel mensen uit Gassel stonden langs de route om de jonge helden toe te juichen.

Na de rit op de platte kar was het nog lang gezellig in de Gasselse kantine. VV Gassel JO11-1, bestaande uit Jasper van Acht, Tijn van Boekel, Tygo van Deventer, Jazz Goossens, Jur van der Heijden, Bram Jaspers, Tjeu Josemanders, Timo de Kleijn, Gijs Thijssen, Sil Verhalen en trainers/leiders, hartelijk gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Tevens dank aan iedereen die heeft bijgedragen om er voor de jongens een onvergetelijke dag van te maken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties