Gassel

VV Gassel houdt weer donateursactie

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL – Het voetbalseizoen gaat binnenkort weer beginnen en daarmee ook de jaarlijkse donateursactie van VV Gassel. Vijftien vrijwilligers gaan huis aan huis in Gassel langs de deur met de bekende donateurs- en seizoenkaarten.

Een seizoenkaart, die recht geeft op vrije toegang bij alle competitie(thuis)wedstrijden van het eerste elftal in het seizoen 2020-2021, kost 10 euro. Voor mensen van 65 jaar en ouder kost een seizoenkaart 5 euro. Gassel 1 speelt dit jaar wederom in de vierde klasse tegen onder meer Achilles Reek, SES Langenboom en Juliana Mill. Als seizoenkaarthouder mag je je eventuele partner gratis meenemen.
VV Gassel heeft eveneens een donateurskaart. Die is er in twee soorten. De een met een waarde van 2,50 en de ander met een waarde van 5 euro. Uiteraard staat het u vrij om de club met een ander bedrag te steunen.

"Met uw bijdrage draagt u in ieder geval uw steentje bij aan het in stand houden van een stukje leefbaarheid in Gassel. Want een vereniging met zoveel jeugdleden mag natuurlijk niet verloren gaan", laat het bestuur van VV Gassel weten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties