Gassel

VV Gassel dankt leden Club van 100

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Op vrijdag 31 augustus vond in de kantine van voetbalvereniging Gassel de jaarlijkse bijeenkomst plaats van de Club van 100. Op deze avond worden de geschonken goederen vanuit de club van 100 overgedragen aan de voetbalvereniging. De club van 100 bestaat uit een groep van 100 mensen die voetbalvereniging Gassel een warm hart toedragen. Jaarlijks betalen zij 50 euro per persoon waarmee zij gezamenlijk een doel bepalen om dit aan VV Gassel te schenken.

Om 19 uur waren alle leden van de club van 100 genodigd en werden zij ontvangen met een kopje koffie. Iets na half 8 nam commissielid Rob ten Haaf het woord. Alvorens de goederen werden overgedragen werden eerst de personen bedankt die een bijdrage hadden geleverd aan het organiseren van deze avond. Joke van Boekel werd bedankt voor het maken van de soep, Jan Stevens voor de bediening van de keuken, Niek Vollenberg en Noud Strik voor het bemannen van de bar en Cor van Boekel voor de coördinatie en inrichting van de kantine.

Na deze mooie woorden was daar het moment dat de goederen aan de voetbalvereniging werden overgedragen. Namens VV Gassel was de eer aan voorzitter Eric van Boekel om deze in ontvangst te nemen. Maar liefst 3 goederen werden in ontvangst genomen te weten; een bladblazer, 52 nieuwe coach/leider-jassen en een splinternieuwe geluidsinstallatie. Eric van Boekel nam vervolgens het woord. “Ik wil de leden van de club van 100 bedanken. Het is uniek dat al 11 jaar ieder jaar 100 mensen bereid zijn om vrijwillig een donatie van 50 euro te schenken. Dit tekent de betrokkenheid van en de saamhorigheid van VV Gassel.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties