Gassel

Dark Rose, The Fast Lane en The Wild Weeping Willies op het podium

Tweede editie van Rock in Gassel

Door Herman Peters

GASSEL - Een aantal Gasselse muziekliefhebbers had al jaren het idee om een muziekavondje met (stevige) rockmuziek te organiseren in Gassel. Na de succesvolle eerste editie in 2018 krijgt Rock in Gassel een vervolg op zaterdag 15 juni. Op het Julianaplein is het party-time vanaf 19.30 uur. Op het festivalaffiche staan drie bands met onder meer een Gasselse muzikant in hun gelederen.

The Fast Lane.

De organisatoren van Rock in Gassel zijn Henny Hendriks, Rob Roefs, Piet ten Haaf en Jo en Marij Hendriks. Zij worden geholpen door een aantal vrijwilligers. Met de tweede editie van het festival zien zij hun droom opnieuw uitkomen. “Er is gekozen voor een eenvoudige opzet in de openlucht om de kosten laag te houden. Met een entreeprijs van vijf euro en betaalbare consumpties willen we laagdrempelig zijn met als doel de muziekliefhebber een mooie avond te bezorgen. Net als vorig jaar gaat een gedeelte van de opbrengst naar de draaimolen van de kinderkermis.”

Muzikale rollercoaster
De formatie Dark Rose uit Groesbeek en omstreken bijt zaterdagavond om 19.30 uur het spits af. Het is een energieke en spannende rock-coverband. Het repertoire dat zij ten gehore brengt is heel veelzijdig met veel variaties en verrassingen. Laat je meenemen in deze muzikale rollercoaster.

Daarna is het de beurt aan The Fast Lane uit Nijmegen en omstreken om het podium te betreden. Deze vijfkoppige pop-rockband laat de toppers uit de jaren zestig tot tachtig met veel enthousiasme herleven. Songs van Queen, The Eagles, The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin, The Who, The Police, The Beach Boys en Bob Marley komen langs.

The Wild Weeping Willies
The Wild Weeping Willies sluiten de avond af. De band is afkomstig uit Grave en omstreken met oud-Gasselnaar Koen Zwakhoven aan de drums. Een strakke coverband, die zich bedient van alle goeie muziek die er de laatste pakweg vijftig jaar is gemaakt. Zo komen zeker Pink Floyd, Led Zeppelin, The Beatles, Deep Purple en ZZ Top voorbij. Jarenlange ervaring gecombineerd met onvermoeibaar enthousiasme en een flinke dosis rock staan garant voor een spetterende afsluiting van Rock in Gassel.

The Wild Weeping Willies.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties