Gassel

Trainer Pierre Hermsen vertrekt na zes jaar bij VV Gassel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Pierre Hermsen vertrekt na zes jaar als hoofdtrainer bij VV Gassel. Dat maakte het bestuur van de voetbalvereniging afgelopen week bekend. (foto: Matt Gerrits)

Donderdag 22 november zat het bestuur van VV Gassel om de tafel met Hermsen. "Hoewel de onderlinge relatie en ook die met de spelersgroep nog altijd prima is, blijken beide partijen toch toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Dit betekent dus dat Pierre Hermsen na dit seizoen vertrekt bij VV Gassel", laat het bestuur weten.

De in Groesbeek woonachtige trainer is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen bij de Gasselse vierdeklasser. Dat een dergelijke termijn bijzonder is, blijkt ook wel uit de titel 'langst zittende trainer in de regio', die Hermsen momenteel in bezit heeft. "Zowel de club als de trainer kijken terug op een zeer prettige, maar bovenal ook succesvolle samenwerking. Zo werd afgelopen seizoen niet alleen gestunt in het bekertoernooi, maar werd uiteindelijk geschiedenis geschreven met de promotie naar de vierde klasse. Bovendien zijn onder leiding van Pierre Hermsen tal van jeugdspelers gedebuteerd in Gassel 1 en bestaat de huidige selectie uit veel jeugdig talent."

Het bestuur van VV Gassel gaat nu op zoek naar een geschikte opvolger van Hermsen. Belangstellenden voor de functie van hoofdtrainer kunnen contact opnemen met bestuurslid en wedstrijdsecretaris Wim Linders via 06-51271684 of wimlinders@home.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties