Gassel

Vereniging op zoek naar opvolger

Tom Vrenken vertrekt na dit seizoen als trainer bij eerste damesteam VV Gassel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Afgelopen week heeft het bestuur van VV Gassel om de tafel gezeten met de trainer van Gassel VR1 Tom Vrenken. Tijdens het gesprek is in goed overleg besloten om na dit seizoen uit elkaar te gaan. Beide partijen gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Afgelopen zondag zijn de speelsters hiervan op de hoogte gebracht.

De in Cuijk woonachtige trainer is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij het Gasselse vrouwenelftal, al kan het eerste seizoen nauwelijks een volwaardig seizoen worden genoemd omdat er toen vanaf oktober 2020 niet meer werd gespeeld. Onder leiding van Tom Vrenken deed Gassel VR1 het dit seizoen prima in het bekertoernooi. Na de poulewinst strandde de ploeg uiteindelijk in de kwartfinale tegen eersteklasser HVCH VR1.

In de competitie ligt een plaats in de top drie nog steeds binnen handbereik. Het bestuur dankt Tom voor zijn passie en inzet. Wie zijn opvolger wordt is op dit moment nog niet bekend.

Belangstellenden voor de functie van trainer bij derdeklasser Gassel VR1 kunnen contact opnemen met bestuurslid en wedstrijdsecretaris Wim Linders (06-51271684 of wimlinders72@gmail.com).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties