Gassel

Tom Vrenken nieuwe trainer damesteam VV Gassel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Het bestuur van VV Gassel bereikte dinsdag 14 januari overeenstemming met Tom Vrenken over de functie van hoofdtrainer bij het eerste damesteam van VV Gassel. De in Cuijk woonachtige trainer is daarmee de opvolger van Harm van Daal, die na dit seizoen vertrekt.

Tom Vrenken (links) met VV Gassel-voorzitter Eric van Boekel.

De 32-jarige Vrenken was in de periode juli 2018 tot en met december 2019 hoofdtrainer van het eerste damesteam van SC Woezik dat uitkwam in de Topklasse, het hoogste amateurniveau. Daarvoor was hij onder meer twee jaar hoofdtrainer van de dames van hoofdklasser FC Gelre en had hij drie seizoenen SSS ‘18 dames 1 onder zijn hoede.
"Met het aantrekken van deze trainer met ervaring in de hoogste klassen van het vrouwenvoetbal onderstreept VV Gassel de ambities voor het vrouwenvoetbal binnen de club", licht voorzitter Eric van Boekel toe. "Het bestuur hoopt dan ook dat de door Harm van Daal ingezette koers naar de 3e klasse een passend vervolg gaat krijgen. Tom Vrenken is tijdens de gesprekken enthousiast geworden door de ambities die de club en speelsters uitspraken en hoopt met zijn ervaring het Gasselse vrouwenvoetbal naar een nog hoger niveau te kunnen brengen."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties