Gassel

Ga de strijd aan met familie, vrienden of collega's

Schaap Events in Gassel verzorgt online quizzen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Nu voor vrijwel iedereen in deze moeilijke corona-tijden het sociale leven helemaal stil ligt, biedt Schaap Events in Gassel uitkomst. "We hebben bedacht om een quiz aan te bieden die met ons quizsysteem online gespeeld kan worden", vertellen Peter en Ans Schaap. "Het is mogelijk om met je vereniging, bedrijf, vriendengroep, familie of het hele dorp toch sámen de strijd aan te gaan!"

De online quiz van Schaap Events is deels zelf samen te stellen en wordt onder andere live door de presentator voorzien van tussenstanden. Peter en Ans leggen uit wat de deelnemers nodig hebben. "Ieder deelnemend team moet beschikken over twee apparaten met internetverbinding. Zo kun je op een laptop, computer of tablet de quiz live volgen en kun je een mobiele telefoon gebruiken als antwoord-buzzer. Ook is het mogelijk om zelf acties te bedenken. Stel bijvoorbeeld een quizpakket samen gevuld met hapjes en drankjes."

Meer informatie
Lijkt het je leuk om op deze wijze een online quiz te organiseren of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Peter en Ans Schaap van Schaap Events, Krekelberg 3a in Gassel, via 0486-474687 of info@schaap-events.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties