Gassel

Schaap Events Gassel lanceert online spelprogramma voor verenigingen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Schaap Events uit Gassel heeft een nieuw online concept ontwikkeld, speciaal voor verenigingen. "Ons concept is een online spelprogramma in combinatie met een online pubquiz, waarbij teams vanuit 'thuis' de strijd met elkaar aangaan", legt Peter Schaap uit.

"Helaas kunnen verenigingen voorlopig geen evenementen organiseren om wat extra geld in het laatje te krijgen", gaat Peter verder. "Met ons online concept kunnen we er samen met verenigingen een 'win-win-situatie' van maken. Nadat het coronavirus ervoor zorgde dat er geen evenementen meer plaats konden vinden en alles geannuleerd werd, vielen ook al onze inkomsten weg. We zijn toen gaan kijken wat we wel zouden kunnen. Zo hebben we ons quizsysteem, waar we altijd op locatie mee werken, binnen twee dagen omgebouwd naar online en hebben we daar de online bingo aan gekoppeld. Toen dat op de rit stond zijn we gaan kijken naar verdere mogelijkheden en hebben we aan onze klanten de vraag gesteld waar nog meer behoefte aan was. Daar is het online spelprogramma in combinatie met de online pubquiz uitgekomen, waarvan we de inhoud samen met de vereniging kunnen bepalen. Zo kunnen we er samen iets moois van maken."

Op eerste pinksterdag zette Schaap Events het concept voor de eerste
keer in, bij voetbalvereniging DVSG uit Groesbeek. Het werd een succes. Peter: "Deelnemers konden in de ochtend hun spelpakket ophalen in de drive-in en in de middag startte het online spelprogramma waarbij de deelnemende teams live opdrachten, escapes en puzzels moesten oplossen. De dag werd afgesloten met een online pubquiz in de avond. Tussen het online spelprogramma en de online pubquiz door was er nog een online bingo waar ook niet-deelnemers aan mee konden doen."

Verenigingen die ook interesse hebben voor dit online concept kunnen contact opnemen via info@schaap-events.nl of 0486-474687.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties