Gassel

Roel Strik en Lieke van Tiel sportman en sportvrouw van het jaar VV Gassel

Door VV Gassel

GASSEL - Op dinsdag 1 januari vond de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats bij voetbalvereniging Gassel. Bijna 200 mensen kwamen naar sportcomplex De Oude Kamp om elkaar daar de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen. Tevens is dit ook het moment waarop de sportman, sportvrouw en het talent van 2018 bekend worden gemaakt. (foto: Arie Derks)

Even na zessen nam voorzitter, Eric van Boekel, het woord. Samen met alle aanwezigen blikte hij terug op het jaar 2018. Een jaar dat, uitdagend, inspirerend, maar vooral zeer succesvol is verlopen. Er werd stilgestaan bij het overlijden van Jan Josemanders en Jo van Roosmalen, twee ereleden van VV Gassel die beiden veel voor de vereniging hebben betekend. Zij werden nogmaals bedankt voor hun inzet voor de club wat eindigde met een daverend applaus vanuit alle aanwezigen.

Hierna werd er teruggekeken op alle andere zaken die binnen de vereniging hebben plaatsgevonden. Er werd teruggekeken op de sportieve resultaten waarbij de promotie van Gassel 1 naar de 4e Klasse het meest in het oog sprong. De samenwerking met voetbalschool Uden om de kwaliteit van de jeugdtrainingen te verhogen. De schenking van de nieuwe bladblazer, 53 coachjassen en een nieuwe geluidsinstallatie vanuit de club van 100. De uitstekende resultaten vanuit sponsorcommissie en de zeer goed verlopen activiteiten voor zowel de junioren als de senioren. Waarbij de ambitie werd uitgesproken nog een apres ski party te willen organiseren, het Ierse volksfeest St. Patricks Day naar de kantine te willen halen en ook een Sinterklaasavond voor de senioren wordt gepland. Hiermee doet levendige club V.V. Gassel zijn naam weer eer aan. Tot slot werden alle overige vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Samen zorgen zij ervoor dat er wekelijks gevoetbald kan worden en dat de bezoekers met trots op het prachtige sportcomplex kunnen worden ontvangen.

Op trainersgebied werd bekendgemaakt dat Pierre Hermsen, trainer van Gassel 1, en VV Gassel in gezamenlijk overleg hebben besloten om na 6 fijne jaren van samenwerking beide op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Pierre Hermsen werd bedankt voor zijn geweldige inzet en zijn prettige wijze van samenwerken. In de persoon van Dennis Koenders is er inmiddels een nieuwe hoofdtrainer voor VV Gassel aangesteld. Ook met Dennis hoopt VV Gassel een lange en duurzame relatie op te bouwen.

Het contract met Gassel dames 1-trainer Harm van Daal is met een jaar verlengd. Harm gaat hiermee op voor zijn 3e seizoen. De dames zijn erg enthousiast over zijn werkwijze en de aangeboden trainingsstof. Gassel dames 1 is bezig aan een uitstekend seizoen. Ze gaan fier aan kop in de 4e klasse. Na 8 wedstrijden hebben zij 24 punten en is er inmiddels een gat geslagen van 8 punten naar de nummer 2 op de ranglijst.

Ook werd er nog kort naar de toekomst gekeken waar twee zaken er bovenuit sprongen. Er werd de ambitie uitgesproken om de zaken rondom het hoofdveld grondig te renoveren door middel van nieuwe verlichting, nieuwe afrastering en ballenvangers en nieuw straatwerk rondom het gehele hoofdveld.

Het tweede punt betreft het damesvoetbal in Gassel. Het team dat er nu staat is hartstikke jong en succesvol en heeft een enorme positieve bijdrage aan de vereniging. Het bestuur van V.V. Gassel gaat samen met de dames onderzoeken hoe deze positieve vibe nog verder doorgevoerd kan worden.

Na de toespraak werd de microfoon doorgegeven aan Ted Wolfs en Steef Vollenberg. Zij namen de presentatie op zich voor de bekendmaking van sportman, sportvrouw en talent van het jaar. Bij de mannen waren genomineerd, George van der Zon-Brouwer (Gassel 4), Tom van Raaij (Gassel 3), Luuk van der Loop (Gassel 2) en Roel Strik (Gassel 1). Bij de vrouwen waren genomineerd, Marieke van Bommel en Lieke van Tiel (beiden Gassel dames 1) en voor de titel talent van het jaren waren Hans van Haren en Teun Hendriks genomineerd. Nadat een afgevaardigde van ieder team een korte presentatie had gegeven waarin de aanwezigen werden overtuigd waarom zijn of haar teamgenoot sportman, sportvrouw of talent van het jaar van het jaar moet worden was het tijd om te stemmen. In alle drie de categorieën lagen de stemmen enorm dicht bij elkaar. Sportman bij de mannen is geworden Roel Strik, bij de vrouwen Lieke van Tiel de winnaar en de titel talent van het jaar ging naar Teun Hendriks. Allemaal hartelijk gefeliciteerd met jullie titels. Ook de genomineerden hartelijke gefeliciteerd met jullie eervolle nominaties.

Na het officiële gedeelte was het de beurt aan DJ GiGa sound. Zij verzorgden de muzikale invulling voor de gehele avond. Onder het genot van lekkere hapjes was het nog lang erg gezellig in de kantine van VV Gassel.

Het bestuur van VV Gassel kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige nieuwjaarsreceptie en wil al haar leden, vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij de vereniging afgelopen jaar en wenst iedereen een gezond en voorspoedig 2019 toe.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties