Gassel

Duitse avond met harmonie Meer Vreugd

Repetities voor Frühlingsfest Gassel in volle gang

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GASSEL - Twee jaar geleden hield harmonie Meer Vreugd uit Gassel voor het eerst een Frühlingsfest. Dit was een grandioos succes, mede dankzij een geweldig optreden van burgemeester Lex Roolvink, die op voortreffelijke wijze het aambeeld bespeelde. Op veler verzoek is de harmonie nu druk doende met de voorbereidingen voor Frühlingfest 2.0.

Harmonie Meer Vreugd in Duitse sferen. (foto: Engelbert Hendrix)

Wie de avond van zaterdag 13 april De Viersprong binnenstapt, waant zich in een Duits feestpaleis. Onder het genot van een pul bier of glaasje moezel kun je genieten van bekende Duitse muziek. Van Heino tot Helene Fischer. Aan de lange tafels mag meegedeind worden, maar een dansje op de vloer of polonaise rond een biertafel is natuurlijk ook mogelijk.

Feestje bouwen
Na het programma van harmonie Meer Vreugd, met een bijzonder gastoptreden, is het aan de heren van formatie GAAAS!!! en dj Philip om het feestje verder uit te bouwen. Jetzt geht’s los! Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedachtm, want wat is een Duitse avond zonder Wurst mit Sauerkraut? Om de avond compleet te maken, hoopt de organisatie dat zoveel mogelijk bezoekers in stijl verkleed komen. Dus trek die Lederhosen of Dirndl aan en leef je uit.
Het Frühlingsfest vindt plaats op zaterdag 13 april in De Viersprong in Gassel. De aanvang is 20 uur, de zaal gaat om 19.30 uur al open. Kaartjes à 10 euro per stuk zijn te koop in De Viersprong op de donderdagavonden 28 maart en 4 april tussen 19 en 21 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties