Gassel

Poort sportpark VV Gassel weer open voor vrijwilligers

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Ook bij VV Gassel hadden ze best veel last van de ‘Lockdown’. “Maar we hebben met het hele dorp heel goed opgelet en met z’n allen de voorschriften van het RIVM in acht genomen”, laat de voetbalclub weten. “En we zijn gelukkig, tot nu toe voor zover bekend, zonder coronapatiënten gebleven. Laten we met z’n allen proberen dat vol te houden.”

De jeugd en de senioren dames en heren van VV Gassel zijn weer voorzichtig aan het trainen, waarbij zij voldoen aan de gestelde voorschriften. “We hebben door de coronacrisis in onze vereniging verschillende jaarlijkse evenementen moeten afgelasten, zoals de Gasselse Kennis Kwis, het jaarlijkse darttoernooi, het goktoernooi en het bijzondere Gasselse evenement de Highland Games. Daarnaast hebben we natuurlijk als voetballers en voetbalsters een halve competitie moeten missen, maar dat geldt natuurlijk ook voor de trouwe supporters van ons Gassels Clubke.”

In de bestuursvergadering van 1 juni is door het bestuur de beslissing genomen dat ook de vrijwilligers, in de volksmond de maandagmorgenploeg, weliswaar onder de strenge regels van het RIVM, weer aan de slag mogen. “Onze VVV, Vrijwilligers Voor Veldonderhoud, bestaat uit een prachtig stel kerels van 60- en 70-plus en we hebben zelfs vier vrijwilligers van boven de 80. Ook komen er nog steeds vrijwilligers bij die bijdragen aan onze prachtige sportaccommodatie. Er is in de afgelopen 20 jaar nog nooit iemand weggebleven uit onvrede. Wel hebben jammer genoeg in die periode van verschillende vrijwilligers afscheid moeten nemen wegens overlijden.”

Na drie maanden stilstand is er bij VV Gassel behoorlijk wat achterstallig onderhoud ontstaan. “Denk aan het knippen van de heggen en de diverse mutaties in de reclameborden langs het hoofdveld. Want ook onze sponsorcommissie heeft in deze Coranatijd niet stil gezeten.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties