Gassel

Nieuw hoofdveld VV Gassel officieel geopend

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Op vrijdag 27 september is het volledig gerenoveerde hoofdveld van voetbalvereniging Gassel officieel geopend. Met alle betrokkenen, ongeveer 75 mensen, werd onder het genot van een hapje en een drankje het project feestelijk afgesloten.

Bijna een jaar geleden, in oktober, ontstond het plan om het hoofdveld grondig te renoveren. De afrastering en ballenvangers waren immers al 40 jaar oud. Daarnaast zou verlichting op het hoofdveld de Gasselse voetbalvereniging meer ruimte bieden bij doordeweekse wedstrijden. Omdat de werkzaamheden enkel konden plaatsvinden tijdens de zomerstop werd er een ambitieuze planning gemaakt. Direct na de laatste thuiswedstrijd van Gassel 1 tegen Siol op 19 mei werd gestart met de werkzaamheden, die onder meer bestonden uit het plaatsen van nieuwe lichtmasten, afrastering, ballenvangers en straatwerk.

Het project is mogelijk gemaakt dankzij subsidie vanuit de overheid en de Rabobank en een bijdrage van de Club van 100 van VV Gassel. Voorzitter Eric van Boekel: “Door veel enthousiasme, een geweldige samenwerking en veel inzet zijn we er wederom in geslaagd om een, voor onze vereniging, fantastisch project op te leveren waar we heel trots op kunnen zijn. Grote dank gaat uit naar de firma’s Vrolijk & Overgauw, Jagers, Linders en Engelen voor hun flexibiliteit en de prettige manier van samenwerking. Daarnaast gaat de dank uit naar de Rabobank, de overheid en de Club van 100 voor de geweldige financiële ondersteuning. De projectgroep, bestaande uit Harrie de Kleijn, Wim Linders, Jos van der Heijden en Marinho de Kleijn, heeft aan de voorkant enorm veel tijd en energie gestoken om alles uit te zoeken en voor te bereiden. De maandochtendploeg die enorm druk is geweest met eerst het weghalen van de reclameborden en afrastering en later weer het terughangen van alle reclameborden en tot slot een speciaal dank aan Jan de Kleijn die heeft opgetreden als uitvoerder en het gehele project van kop tot staart heeft begeleid.”

Jan de Kleijn (foto) kreeg daarom de eer om middels het doorknippen van een lint het vernieuwde hoofdveld van VV Gassel officieel te openen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties