Gassel

Mega rommel- en vlooienmarkt in Gassel op 14 juli

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Al 25 jaar organiseert Schuttersgilde St. Jan een rommelmarkt. Was het in de beginjaren een kleine rommelmarkt met enkele kramen op het plein, nu is het uitgegroeid tot het grootste festijn in Gassel met op het Julianaplein de rommelmarkt en in de Schaarweg, St. Jansvoort, Nieuweweg en Gentstraat een keur van marktkramen met verschillende snuisterijen. Ook de aanwonenden gebruiken deze dag om hun spullen aan de man te brengen. Zoals altijd vindt deze jaarlijkse rommel- en vlooienmarkt plaats op de tweede zondag van juli. Dat is zondag 14 juli van 9.30 tot 16 uur. Entree bedraagt 2,50, inclusief een kop koffie of thee.

Vele mensen uit Gassel en omgeving grijpen de mogelijkheid aan om het overtollige huisraad op te ruimen. Er zijn dus vele goederen die tegen zeer aantrekkelijke prijzen van de hand gaan. Je kunt er werkelijk van alles tegen komen: van diverse kleinmeubelen tot theepotjes, van bloempotten tot rijwielen en van computers tot speelgoed. Jaarlijks is dit een zeer druk bezochte rommelmarkt; waar gezelligheid en lekker tussen de spulletjes zoeken elkaar afwisselen.
Niet alleen mensen uit Gassel, maar ook van ver daarbuiten weten hun weg te vinden naar de rommelmarkt. Er wordt ook weer een terras ingericht.

Meer info: www.gildegassel.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties