Gassel

Mega rommel- en vlooienmarkt in Gassel op 8 juli

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GASSEL - Al bijna 25 jaar organiseert Schuttersgilde St. Jan een rommelmarkt. Was het in de beginjaren een kleine rommelmarkt met enkele kramen op het plein, nu is het uitgegroeid tot het grootste festijn in Gassel met op het Julianaplein de rommelmarkt en in de Schaarweg, St. Jansvoort, Nieuweweg en Gentstraat een keur van marktkramen met verschillende snuisterijen. Ook de aanwonenden gebruiken deze dag om hun spullen aan de man te brengen. Zoals altijd vindt deze jaarlijkse rommel- en vlooienmarkt plaats op de tweede zondag van juli. Dat is zondag 8 juli van 9.30 tot 16 uur

Vele mensen uit Gassel en omgeving hebben de mogelijkheid aangegrepen om het overtollige huisraad op te ruimen. Er zijn dus vele goederen die tegen zeer aantrekkelijke prijzen van de hand gaan. Je kunt er werkelijk van alles tegen komen: van diverse kleinmeubelen tot theepotjes, van bloempotten tot rijwielen en van computers tot speelgoed. Jaarlijks is dit een zeer druk bezochte rommelmarkt; waar gezelligheid en lekker tussen de spulletjes zoeken elkaar afwisselen.
Niet alleen mensen uit Gassel, maar ook van ver daarbuiten weten hun weg te vinden naar de rommelmarkt. Er is ook weer een terras ingericht. De organisatie heeft er alles aan gedaan om er een mooi geheel van te maken en het is beslist de moeite van een bezoekje waard. Er optredens zijn van dansschool Keep on Moving onder leiding van Renske Driessen. De entree bedraagt 2,50 euro. Dat is inclusief een kopje koffie of thee.

Er zijn nog enkele kramen te huur; neem daarvoor contact op met Jo Buurman via 0486-462020. Voor algemene informatie over de rommelmarkt annex braderie kun je bellen met Peter Oppers op 06-52583085.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties