Gassel

Jubileumfeest 75-jarig bestaan VV Gassel uitgesteld tot juni 2022

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - De voor juni 2021 geplande jubileumfestiviteiten in het kader van het 75-jarig bestaan van VV Gassel worden vanwege corona met een jaar opgeschoven naar juni 2022, zo laat het bestuur van de vereniging weten.

Op 15 juni 2021 is het precies 75 jaar geleden dat officieel de Rooms-Katholieke Voetbalvereniging Gassel werd opgericht. Na de start met 52 leden en aanvankelijk twee seniorenteams is de club inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met zo'n 275 leden en twaalf jeugd- en seniorenteams. Ook levert VV Gassel al vele tientallen jaren een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid in het dorp.

Meer dan genoeg redenen dus voor een groots 75-jarig jubileumfeest van vrijdag 18 juni tot en met zondag 20 juni 2021. "De eerste voorbereidingen hiervoor waren inmiddels opgestart", geeft voorzitter Eric van Boekel aan. "Vanwege de huidige coronapandemie en de daardoor geldende maatregelen is het op dit moment echter nog heel erg onzeker of er in juni 2021 wel een groot jubileumfeest gehouden kan worden. Gelet op de lange voorbereidingstijd en de financiële risico's bij afgelasting in een laat stadium, heeft het bestuur van VV Gassel daarom besloten om de festiviteiten rondom het 75-jarig bestaan van de club met een jaar uit te stellen, dus tot juni 2022. Uiteraard betreuren we als bestuur dit uitstel, maar we hadden gezien de huidige corona-onzekerheden geen andere keus. Bovendien is het zeker geen afstel en we zullen er dan ook alles aan doen om in juni 2022 een onvergetelijk jubileumweekend te organiseren."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties