Gassel

Jeugdvoetbal bij VV Gassel nu ook voor niet-leden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Langzaam maar zeker komen we uit de lockdown. Kinderen kunnen weer buiten sporten en dat vinden ze bij VV Gassel maar wat fijn. Afgelopen week ging de jeugd weer enthousiast het veld op. Blij dat ze weer een potje konden voetballen met elkaar. Daar konden ze de oefeningen en voetbaltrucjes in de praktijk brengen die ze noodgedwongen wekenlang thuis hadden geoefend.

In deze bijzondere tijd zet VV Gassel belangeloos de deuren wijd open voor álle kinderen die graag in beweging willen komen. Daarmee geeft de club gehoor aan de oproep van minister-president Mark Rutte. "Ook kinderen die geen lid zijn van de vereniging zijn van harte welkom om gratis mee te trainen tot het eind van het voetbalseizoen", laat de club weten. "Kinderen en jongeren moeten in deze tijd zoveel mogelijk de kans krijgen om mee te doen. Ook als ze geen lid zijn van een vereniging."

VV Gassel houdt zich uiteraard aan het Corona-protocol dat de KNVB heeft opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar moeten tijdens het sporten 1,5 meter afstand houden. Voor de jeugd tot en met 12 jaar geldt dat niet.

Trainingstijden
VV Gassel biedt de volgende trainingstijden aan: Jongeren tot 7 jaar (JO7): woensdag 18.30–19.30 uur; Jongeren tot 8 jaar (JO8): woensdag 18.30–19.30 uur; Jongeren tot 9 jaar (JO9): dinsdag 18.30–19.45 uur; Jongeren tot 11 jaar (JO11): maandag en woensdag 18.45–20.00 uur; Jongeren tot 13 jaar (JO13): maandag en donderdag 19.00–20.15 uur. Ook kinderen die niet uit Gassel komen zijn van harte welkom. Meld je kind wel vooraf aan via jeugd@vvgassel.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties