Gassel

Voorstelling met muziek, dans, zang en drama

InDeBan 2020 is op zoek naar regionaal talent

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GASSEL - De zomervakantie is geruime tijd voorbij. Dat betekent dat de voorbereidingen voor een nieuwe editie van InDeBan nu echt gaan beginnen. In 2020 brengt de organisatie een compleet vernieuwde theatervoorstelling met muziek, dans, zang en drama. De show wordt weer vier keer uitgevoerd. “Om het tot een groot succes te maken, zijn we op zoek naar regionaal talent", vertelt Philip van den Berg. "Zonder dit talent kunnen we geen mooie en evenwichtige show brengen. En onderdeel zijn van InDeBan is een feestje. We werken hard, maar het is ongelooflijk gezellig."

De eerste creatieve ideeën krijgen vorm en liggen te wachten om er een spetterende muziektheaterproductie van te maken. Regionale talenten kunnen zich opgeven voor de audities die zaterdag 9 november plaatsvinden in Gassel. Er worden zangers en zangeressen met gevoel voor drama gezocht én ook dansers/danseressen kunnen auditeren voor InDeBan. Met behulp van ervaren coaches wordt het beste in iedereen naar boven gehaald. Philip van den Berg en Anneke Michiels voor zang, choreograaf Nonja van Hoorn voor dans en de regie is in handen van Joris Brukx.

Voor meer informatie ga je naar www.indeban.nl. Op die website kun je jezelf tevens aanmelden. Opgeven voor de zang- en dansaudities kan tot en met zaterdag 26 oktober. Voorwaarde voor deelname is dat kandidaten 16 jaar of ouder zijn vanaf januari 2020. Begin volgend jaar starten de repetities.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties